Thursday, December 27, 2012

Day 4 : Free n Easy


Hari ke empat ini, xde aktiviti yang dirancangkan. Just free and easy. Kitorang bangun lambat cket kiranya lepas subuh tido balik kejap then sambung borak2 atas katil. Bila tengahari sikit siap2 mandi semua dan terus keluar cari makanan. Kitorang dah siap2 beli biskut semalamnya so makan la untuk alas perut supaya xmasuk angin. Al maklumla ada preggie mom kan ;) 

Mula lah cari kedai nak makan, brunch terus la kiranya. Then kitorang lepak kejap sambil borak2 lagi.. Girls will always be girls.. Talking non stop ;p Pastu kitorang sambung jalan n plan nak massage, manicure dan pedicure. Murah sangat kt sana. Mani Pedi hanya 200THB. Pastu add foot massage 300THB jadi la 500THB = RM50.. Mane nak nak dapat kt KL kan.. 

Bila dah settle semua, balik hotel sambung borak lagi then tidoo.. Hahaha betul free n easy ni. Sebab esoknya nak balik dah so malam tu kitorang buat last shopping souveniers untuk abiskan saki baki duit THB sebab esoknya nak balik dah pepagi.

Oh lupa nak bgtau, kitorang ni memang fully utilize cuti2 ni maksudnya keluar awal pagi then balik malam je. Xde pictures sebab bateri kong..LOL. Ada yang kitorang makan kat restoran tomyam.. Kai Tod  Day Cha( xsure la spelling cmne) tapi okla masakan nyaa. Jangan lupa try Teh Ais Hatyai dalam bahasa thai Cha Yen. Semua market yang ada kitorang pegi Santisuk Market, Kim Yong Market, Yong Dee Market, Asian Market. Semua2 tu ada jual macam2 makanan, pakaian, kekacang, mainan budak2 dan macam2 lagi. Pastu mesti gak makan pulut mangga yang akak purdah jual tu. Betol2 depan hotel kitorang. Ada jugak pulut ayam. Pink Lady Complex jual t-shirt n bag2 semua. Boleh la nak beli. Mesti tawar ok br dapat harga murah ;)) Night Life kt hatyai memang best xrasa sunyi pon. Orang cakap akan nampak p*ndan tp kitorang pon xjmp pon. Maybe ada tapi kitorang xperasan kot.. hehehe

So penat dah type ni korang tengok gambar je la tau 







Ada berani nak guna untuk baby anda ??



 

2 comments:

FarahBaek said...

rugila xde pic time yana massage..smpai trkeluar2 lidah yana auntie tu massage...hahaha

yaNa MaLeK said...

FarahBaek : hehhe tu xleh.. gile ah sakit.. ala nak picture kt camera imah.. huhuhu lg banyak n cantik