Friday, August 31, 2012

Happy Birthday to Me.. yeay ME!!







Happy 29th Birthday to me..

Eh dah tua rupanya i.. next year dah masuk 3 series.. hukhuk

For this year wishes

I hope

di murahkan rezeki dari semua segi

dipanjangkan umur

dikelilingi oleh orang-orang tersayang

dikurniakan kesihatan yang berkekalan 

diberikan kebahagiaan hingga akhir hayat

Ameen

p/s : Hubs tanya nak apa for present, hurmmm i still don't know heheh mana peginya i punya wishlist yang berjela tu.. 

For this year, I'm truly happy sebab dapat celebrate dengan besties kt JB.. lame xjumpa dorang windu sgt2 and InsyaAllah we're planning to go somewhere(dkt je pon! ;p) in October
 (yes finally our second jalan2 3 orang menjadi after few years (mintak2 la jadi*berdoa*).. the 1st kat PD)

 


Wednesday, August 15, 2012

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2012







Ramadhan kini tiba dipenghujungnya maka tibalah Syawal

Semua umat Islam menyambut hari kemenangan ini dengan penuh rasa syukur dan nikmat

Di kesempatan ini saya dan keluarga ingin mengucapkan

Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir & Batin

kepada semua kawan-kawan

Mohon maaf jika ada tersinggung atau terasa hati jika ada celoteh dalam blog suam-suam kuku ini menyinggung perasaan sesiapa ;)

Semoga Syawal kali ini dapat mengeratkan lagi silaturrahim sesama kita dan orang-orang tersayang

Kepada yang nak balik kampung tu hati-hati bawak kereta.. Jangan pikir nak sampai cepat je! Ingat orang yang tersayang ;)

heheh jangan lupa had laju dah diturunkan kepada 80km/j so beringat nti kena saman ;p xpasal-pasal habis duit raya korang bg kat abg2 polis tu T____T

Haaa biasa la raya kan mesti makan xhingat dunia, so makan berpada-pada eh.. Kang sakit perut sapa yang susah.. diri sendiri jugak.. Pastu kang bila terlebih makan mula la meroyan gumuk laa, bj xmuat laa muahahhaha aku la tu ;p

Jaga diri baik-baik

*Hugs*