Friday, February 18, 2011

Ghost Call....

Ohh myyyyyy!!!! i received a ghost call..i actually x tau nak cakap macam mana as i received a call with my OWN number..horror kan.. 

 googled

But i xangkat laa sebab macam pelik pulak nampak nombor sendiri at my own phone screen ;p i ask my colleague to check last call yup memang confirm its my number..so how??

OR it's just a scam..hahhahha ayat sedap kan hati...but after this if it occurs again i will absolutely pick up the phone..chewah bajet berani kan..muahahhaha

anyone penah jadi macam ni???

*Updated*

Tu maksudnya ada voicemail..pelik lak sebab bila dengar xde pon apa-apa...ngeh ngeh

4 comments:

Nadia said...

most probably it's ur voice mail box la hun.

yaNa MaLeK said...

Nadia : yup its true my voicemail!! buat cuak je coz it's my 1st time;p hehe

reena said...

Hahahha buat saspen je. I dah seram sejuk tadi.

yaNa MaLeK said...

reena : haaaa kan suspen!!i mula2 terkejut jap, cm pelik pun ye..hahahha tibe2 teringat cerite 1 missed call