Wednesday, January 12, 2011

Di Kala Lapar


Harini lapar sangat ntah kenapa macam malas nak turun cafe beli makanan. Pagi tadi dah breakfast cereal shape up tu ngn susu HL..aik laparr lagi..hehehe macam mana nak diet ni..memang xleh tahan nafsu betul...kang bile badan dah naik mula la pong pang dalam blog cakap gemuk xmuat baju..aisehhhhhh...ape je yg xmakan lagi biskut oat krunch dah bantai 2 bungkus dengan limau lagi..memang perut tong kot...

Nak dijadikan cerita tadi pulak terbau orang makan nasi arab.. actually dia tapau je but bau dia mak uiiihhh semerbak abis satu opis bau..mula la terasa ngidam nak makan nasi arab pulak...ape kes nak makan time kerja...nanti2 laa time cuti ke hape perut ni pon kan....then terus laju-laju message my friend yang outstation jauh nun di sana...setelah berbalas-balas message mecapai kata sepakat ye nanti kite gi makan..trus reply ok..hahhahha...nasib la labu kena layan si gadis comel ni...uwekkkk nak muntah kan..hahhahha 

Rupa nya bukan i sorang je yang lapar adalah sorang bos pompuan ni pon lapar gak...dia telah pergi ke cafe untuk tapau nasi goreng then tup tup naik nak makan terasa banyak maka dijemput la saya share makan dengan dia...alhamdullillah kenyang kami makan nasi goreng ikan masin..semoga murah rezeki..nanti kalau i ada makanan kite share pulak yek!!! smile smile sebab dah kenyang ;p

 pic googled

7 comments:

d.O.n.A.t said...

haha.. diet jugak ke. ko dah kurus la.. jgn smpi kurus sgt nti dah kurang comel.. hehe
aku pun kena diet bersungguh2 jugak ni..

FarahBaek said...

nasi arab camne??

FarahBaek said...

yana...nasi arab tu camne??
da kurus da..nnti diet tggal lidi je..x besh..

yaNa MaLeK said...

donat : hehehhe aku xdiet laa..tp prob nak makan ape tu y xtau..sume cm bese je ;p

FarahBaek : nasi arab tu mcm lebih kurang nasi minyak tp lain cket..ayam/kambing/daging diperap dengan rempah then dikambus dengan nasi..hhehehe tp portion mmg byk kalo mkn sowang konpom xabis ;p

qisya said...

AJEN2 SINGGAH SINI KAT BLOG QISYA YE..QISYA DAH FOLLOW KAMOO KAYH.. HTTP://ATMAANAQISYA.BLOGSPOT.COM
<3 THANKS FOR YOUR SUPPORT DEAR.

GincoMerahJambu said...

nsi arab 2 cmne erk?

yaNa MaLeK said...

GincoMerahJambu : Hye! u can refer to my previous comment above or u can just Google it ;p

bleh try kt saba' cyberjaya and al rawsha jalan ampang..