Wednesday, November 24, 2010

Membeli-belah di L'occitane

Ingat lagi entry yang INI ??!?!?!...kan dah kata i memang suka product natural ni...kire feeling-feeling natural beauty gitu..yup i know memang abit pricey cket tapi cannot resist laaa..everytime ada promotions or apa-apa regarding l'occitane harus jengah kejap..then kalau singgah confirm xkeluar dengan tangan kosong ok.;p so far l'occitane ada great membership that's why i love it. so much and diorang xkedekut bagi samples...baru-baru ni i received RM225 voucher for my total spending this year..menarik kan? jadi bila dah dapat tu haruslaa gunakan dengan berhemah..then bila ada travel set promotions apa lagi trus drag my sisters gi boutique..pong pang pong pang kt sana borak-borak plus couldn't make it my mind nak beli yang mana...jenuh gak laa budak-budak tu tunggu dalam sambil amik pictures bagai..

Maka ini laa hasilnya..berpuas hati tapi terasa seperti nak tambah lagi..*evil* hehhehe


haa ni pakai duit sendiri..
dapat free pouch dan cosmetic bag
hasil penggunaan voucher..2 sets
lepas dah spend voucher tu dapat lagi voucher..kelas kan :))


 

2 comments:

cc said...

i xprnh bli l'occitane products.best kah? any suggestion for 1st timer? ;p

yaNa MaLeK said...

cc : i love l'occitane product :)) i pakai skincare dia which is olive coz i have dry skin.. or u can just try their shampoo or lotion..best jugak..hehehhe perfume cherry blossom pon best ;p

it's better u go to their boutique and ask for samples to try..wooottt happy trying babe!!