Thursday, October 14, 2010

Tutti Frutti...yummmy frozen yogurt


Pengakuan berani mati kepada Cik Reena...i pon suka juga Tutti Frutti...sedap sehingga menjilat jari..honestly mmg xcukup kalau nak share..as said by Cik Reena ia adalah franchise yang dibawa oleh NAZA Group..ye buah hati pengarang jantung Ms Marion Counter yang hot, cun, cantik, meletupsss and vadevas gitu...




I dah tau lama dah since my lovely friend gave me the link masa mula-mula Tutti Fruitti ni came to Malaysia...but masa tu mmg berkobar-kobar nak try tp macam xjumpa kedai or i terlupa....woo mind u sekarang ni i dah tersampuk penyakit mudah lupa ok...hopefully i doesnt stay tooo long ek..giler penat nak patah balik sebabnya terlupa kan..dah buat kerja 2 kali...i dont like that kind of situation.. ok dah melalut..back to tutti frutti..nak dijadikan cerita, couples months aritu i ada appointment for my annual checkup lasik kat TTDI...so masa nak parking tu mata dah melilau-lilau tengok kedai..uhuhuhuhu typical me kan for those who knew me better...hahahahah betol x??? sekali dah ternampak ok ting ting kedai dessert yang dicari selama ni...apa lagi i cakap dengan my dear fren tu jommmmm tengok kejap....hahahahha tengok awk cakap..bukan tengok dah masuk and amik cup terusss ke depan machine...for ur information its self service..so ape lagi hamikkkk...we decided to share sebab its our 1st time takot macam xsedap kan...xkesah laa i kan sweet tooth and i dig everything yang sejuk and icey cool...suke giler....then we pass thru topping counter...lagila mata bersinar-sinar...hahhaha sinar ok..sume nak tp time tu sabar nye...my fren cakap kite try dulu then kalau sedap amik laaa..yeay i was jumping happily...so ape lagi zaassss bayar dan makan...opessss terlupe i ada appointment kan...makan laju-laju then trus jumpe ophtamologist opposite building...for those yang xtau kat mana Tutti Frutti branch kat TTDI tu..its near Munawwarah..

see told ya yummmyyyy sampai makan x toleh kiri kanan ek




4 comments:

fizamior said...

owh sedapnya! sedapnya! nak jugak la!!!!!! aaaaa..... hahahahahaha

yaNa MaLeK said...

fizamior : ajakkkkkkk hubby u and damia....hehehhe i bet damia sure sukeeeee :D

Suzie said...

aaaaa tempting,tak boleh jadi ni tp tak pernah sampai pun area ttdi tu

yaNa MaLeK said...

suzie : hehehe cepattt gi sedapppp :))))