Monday, September 20, 2010

Back to Reality


Hi gorgeous readers

So how's ur Raya...i bet it was awesome and glorious celebrations..with all the havoc of family gatherings and food of coz..

Skang ni dah overloaded dengan ketupat,nasi impit, rendang, kuah kacang, lodeh, daging dendeng macam-macam lagi laa..kalau list confirm xabis kan :P

Most of us yang today baru masuk office kan...hehehhe i feel u babe..sangat malas and mood raya masih ada lagi kan...well kita kan raya sebulan..hihihihi...

to be honest time raya is the time to get together with siblings coz semua nya xdok umah dok hostel..then bila balik tu kecoh satu umah...i was sooo happy..now umah sudah senyap...huhuhu but nak buat cmne kan semua ada tugas masing-masing...yang kerja kena kerja(read : duit abis sebab bagi duit raya..hehehhe) yang study kena la study..

So it's time to back into reality..reality bites..cewahhhh...

Ok till then..will be continued with raya entry and of cos pics...

Have A Nice Day :D

5 comments:

cc said...

same here same here
menguap entah dh berapa juta kali kat office nih. kepala dok tunggu pukul 1, nak tido..tak lunch pun xpe haha

fizamior said...

me also raya sakan! hikhikhik....
selamat hari raya to u dear!!!!

yaNa MaLeK said...

cc : babe..same la kite :D

fizamior : i bet all of us memang raya sakan..nak nak lagi u ada very cute princess damia..sure lagi havoc nak layan dia..

Selamat Hari Raya to u darling!!!

Anonymous said...

u raye balik mane...>:)

yaNa MaLeK said...

Anonymous September 22, 2010 9:57 PM : hukhuk i sudah xde kampung..so raya KL je laa :(

haaa sape ni? hehhe