Friday, August 13, 2010

Sesak Nafas

holaa gorgeous...

it's friday..wehuuuu best-best suka..pejam celik pejam celik dah 3 hari kita menjalankan ibadah puasa...kejap je kan...so macam mana puasa setakat ni? for me okla nafsu belum membuak-buak lagi nak makan itu ini..ada la sekali terasa nak makan ayam golek tp belum kesampaian lagi...alhamdullillah juga kerana telah berjaya untuk pergi terawih dalam masa 3 hari juga...semoga berkekalan semangat yek...point menulis ini adalah untuk menyatakan saya 'sesak nafas' harini..rasa macam xcukup nafas je berat je badan dan terasa lemah...atau lebih tepat lagi seperti cacing kepanasan xsenang duduk....yang pelik nya bila pergi menjejak mall tak pulak rasa cmtu rasa bersemangat lebih tu ada lahhh hahhaha so kesimpulannya kena pegi mall laa kan?!?!?! so esok kena pegi untuk beli belah atau cuci mata...ada benda yang perlu dibeli..opsss perlu ke? ermmm rasanya perlu..hahhahaha...next week akan ke JB untuk bersama-sama dengan besties...wahhh xsabar rasanya..dah lama xberpuasa dan main masak-masak bersama...last berbuka dan bersahur bersama adalah dikala time zaman sekolah dulu-dulu..zaman jerit dari blok ke blok...wooo i missed the old days..especially part gossipsss *wink wink*

so ok laa nak sambung buat kerja sebelum mood hilang

Selamat Hari Jumaat dan Selamat Berbuka Puasa..
waaa matiklaa pagi-pagi dah terpikir nak buka puasa apa..hehehe ampun yek

1 comment:

FarahBaek said...

heheh..x sabo tggu awk dtg jay b..
kte beronggeng same2...
yeay..hoyeayy