Thursday, June 3, 2010

haaa...tengok apa yang saya dapat...


wahhh ok sudah ber-spiderweb blog ni..ish ish..lama betul xupdate...bukan sebab tak nak update tapi disebabkan kekangan masa yang melampau..chewahhh update blog sendiri tak de masa tp blog hopping ada pulak kan....hahahha itu je time yang boleh sebab untuk update perlu kan feel..idea xmari macam mana nak bercerita kat u ollss kan..mcm la ada orang yang baca blog ni kan...**mode perasan**

banyak sebenarnya yang berlaku sejak akhir-akhir ni..busy kat tempat kerja tu sudah pasti....disebabkan terlalu penat maka ambil la cuti selama 2hari untuk merehatkan minda dan badan..ok ni lagi satu mcm la kerja tu angkat berat kan..helllooo kerja yang memerlukan dari pukul 7.30 pg -5.00 ptg menghadap pc adalah satu kerja yang memenatkan ok..plus menambahkan silau kt mata ni..harus sentiasa mengingatkan diri betapa berbaloi duit yang beribu- riban dihabiskan untuk buat lasik..kang xpasal-pasal sia-sia je kan mata jadi rabun balik...uishh..rugi-rugi tp kerja tetap kena buatkan :P tu pon nak cuti 2 hari je berpikir-pikir nanti naik kerja sume kerja bertimbun nak diproses..bila pikir-pikir balik bagus dapat pekerja gini sebab cuti pon jarang..since dari awal tahun saya baru cuti selama 2-3 hari sahaja..baik kan.. tp semua tu akan top up bila end of year..yeah tula time saya akan menghabiskan sisa-sisa cuti..masa ni la nak gi holiday..

enough of the merepek-ness...so apa yang saya buat selama cuti 2 hari dan disambung pula dengan cuti Wesak..i along with my sister and mon went to SSF Home Deco Mart Jalan TAR..kitorang shopping bunga untuk cantikkan umah..hehhehe my mom laa suka sebab dapat bunga n vase yang disukai..hari-hari tengok ok..xtahan siap ikat ribbon then bleh pulak kuar ayat " fuyooo, cantik cm nak nangis!!!" ...i and my sister tengok each other and then gelak guling-guling ok..hahahaha mak oh mak kelako yek..

what else nak cerita..yup my BFF naik KL last week...i was soo happy to see them..thanks Imah and Farah..love u guys..not to forget their lovely hubbies..Lan and Is..thanks sbb membawa mereka datang ke rumah..seronok xterkira..dapat jumpa azalea yang semakin cheeky..have to admit diorang sudah settle down and yes me the only one yang belum...ok ok maybe soon akan follow dorang..pray for me...aminnnnn
Welcome to IFY families...hehehhe

Lots of things(events) happening and i'm really bless for all i have and will get..coming soon..friends..families and so on...i'm sooo happy to the max sebab...
thanks dear...**hugs and kisses**

**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
ok penat scroll kan
now presenting my gifts

 my sukey..one of my dream bag
finally after several months bukak wardrobe tengok je and xboleh melaram...now skang baru boleh..
whooot whooot
after this aiming for another arm candy ;p boleh kan??

flora by gucci
xleh tahan bau dia..sangat how can i say..sedap sangat
since when i can't remember i loike this perfume
suke sambil lompat tinggi-tinggi..LOL
biarlah rahsia :)


ok ni group photo..hahaha


Note to myself : Alhamdullillah for all that i get and will promise that i'll be a good gurl and the best as i can for all :)

p/s : nanti boleh beli bag lagi kan?!?!?!heheh thanks








3 comments:

reena said...

Vavavava! Siap ada matchung dengan pefume lagi. Apa yang dalam paperbag Hermes tu? Nak berahsia plak ye. Hehe. Lepas ni target bag apa plak? :p

yaNa MaLeK said...

reena : hehehhe benda kecik je :P tula after this tgh pikir nak bag apa pulak..harus menabung semula :D

kak ina kl said...

ooooo balik ek...nak jumpa kat mana? Nanti setkan time lah yer..best dapat shopping kat situ ek..