Monday, June 28, 2010

Suam suam kuku


hi uolls

how's ur weekend?

aihhhsss belog ini sudah semakin suam-suam kuku, nak update tapi masa tidak mengizinkan dan my mood xde laa..

macam biase bila dok berangan je dalam kepala banyak benda nak tulis and share ngn u guys but when ada depan pc...kapooohh ilang gitu je

i need my mood and mojo plsssssssssssss
lately ni banyak je craving benda-benda sweetsss...PMS maybe ;p
today my dad will go to Cuba for work..almost 2 weeks i think,
so that's it my responsible to send and pickup my mom and bro from maktok's house....bertambah lagi no time for updating this blog..
yup i felt soo sad for not updating my dear blog coz i have lots of things to stori mory...

till then nanti i akan curi-curi time update yeak..tp in my silents ni i manage to blog hop to my fave dearest blog..


Wednesday, June 9, 2010

everybody is waiting for 'IT'

++this entry specially dedicated for all gadget freak++

Remember my previous post...

i bet those who had passion with all the Apple products would itching their heart and hand to meet the latest iPhone 4

soo no more waiting anymore..coz its coming yeah baby 

there are lots of improvements in the sense of its features compared to iphone 3
Congrats Steve Jobs..

for more info just go to this site and see it ur self


 me, myself counting days when the time for me to change for a new phone, its not that my current phone not good but hey it's in my wishlist babe :)
so why not kan???? *evil grins*

but i'm sure whether its already in Malaysia market or not..so drop by to ur nearest Apple's centre/store to check it out..




Thursday, June 3, 2010

haaa...tengok apa yang saya dapat...


wahhh ok sudah ber-spiderweb blog ni..ish ish..lama betul xupdate...bukan sebab tak nak update tapi disebabkan kekangan masa yang melampau..chewahhh update blog sendiri tak de masa tp blog hopping ada pulak kan....hahahha itu je time yang boleh sebab untuk update perlu kan feel..idea xmari macam mana nak bercerita kat u ollss kan..mcm la ada orang yang baca blog ni kan...**mode perasan**

banyak sebenarnya yang berlaku sejak akhir-akhir ni..busy kat tempat kerja tu sudah pasti....disebabkan terlalu penat maka ambil la cuti selama 2hari untuk merehatkan minda dan badan..ok ni lagi satu mcm la kerja tu angkat berat kan..helllooo kerja yang memerlukan dari pukul 7.30 pg -5.00 ptg menghadap pc adalah satu kerja yang memenatkan ok..plus menambahkan silau kt mata ni..harus sentiasa mengingatkan diri betapa berbaloi duit yang beribu- riban dihabiskan untuk buat lasik..kang xpasal-pasal sia-sia je kan mata jadi rabun balik...uishh..rugi-rugi tp kerja tetap kena buatkan :P tu pon nak cuti 2 hari je berpikir-pikir nanti naik kerja sume kerja bertimbun nak diproses..bila pikir-pikir balik bagus dapat pekerja gini sebab cuti pon jarang..since dari awal tahun saya baru cuti selama 2-3 hari sahaja..baik kan.. tp semua tu akan top up bila end of year..yeah tula time saya akan menghabiskan sisa-sisa cuti..masa ni la nak gi holiday..

enough of the merepek-ness...so apa yang saya buat selama cuti 2 hari dan disambung pula dengan cuti Wesak..i along with my sister and mon went to SSF Home Deco Mart Jalan TAR..kitorang shopping bunga untuk cantikkan umah..hehhehe my mom laa suka sebab dapat bunga n vase yang disukai..hari-hari tengok ok..xtahan siap ikat ribbon then bleh pulak kuar ayat " fuyooo, cantik cm nak nangis!!!" ...i and my sister tengok each other and then gelak guling-guling ok..hahahaha mak oh mak kelako yek..

what else nak cerita..yup my BFF naik KL last week...i was soo happy to see them..thanks Imah and Farah..love u guys..not to forget their lovely hubbies..Lan and Is..thanks sbb membawa mereka datang ke rumah..seronok xterkira..dapat jumpa azalea yang semakin cheeky..have to admit diorang sudah settle down and yes me the only one yang belum...ok ok maybe soon akan follow dorang..pray for me...aminnnnn
Welcome to IFY families...hehehhe

Lots of things(events) happening and i'm really bless for all i have and will get..coming soon..friends..families and so on...i'm sooo happy to the max sebab...
thanks dear...**hugs and kisses**

**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
**
ok penat scroll kan
now presenting my gifts

 my sukey..one of my dream bag
finally after several months bukak wardrobe tengok je and xboleh melaram...now skang baru boleh..
whooot whooot
after this aiming for another arm candy ;p boleh kan??

flora by gucci
xleh tahan bau dia..sangat how can i say..sedap sangat
since when i can't remember i loike this perfume
suke sambil lompat tinggi-tinggi..LOL
biarlah rahsia :)


ok ni group photo..hahaha


Note to myself : Alhamdullillah for all that i get and will promise that i'll be a good gurl and the best as i can for all :)

p/s : nanti boleh beli bag lagi kan?!?!?!heheh thanks








Wednesday, June 2, 2010

Beautiful Earth by Estee Lauder



anyone?? love the design