Thursday, May 13, 2010

Geng Pakatan Merah


wah jangan salah sangka yek..geng pakatan merah yang dimaksudkan adalah 1st largest blogger gathering...it was held at Berjaya Times Square..its the Gatsby Street Fair and yup this gath manage to be in Malaysia Book of Record...it was my 1st time joining held by Nuffnang...it was fun seeing all the bloggers armed with their cameras...heheheh kira utk bloggers ni camera adalah senjata utama plus with their thoughts and skills of writing...ada la diantara nya yg saya kenal coz penah melawat ke blog diorang...semua bila dah jumpe geng harus la havoc..yang pasti mereka semua adalah sporting abis..lots of games to be play and interesting..kena kumpul coupon banyak-banyak then boleh redeem barangan from GAtsby..not to forget ada lucky draw yang mempertaruhkan(wahhhh ayat :P) semua hadiah yang menarik..congrats to all lucky person...as usual me always yang xpernah lucky dlm apa jua lucky draw...huhuhu bile laa nak jadi LUCKY ni..hopefully i day dapat cabutan bertuah or durian runtuh or anybody nak bg present yang best-best la kat i...

Ok skang tgk la pic kami disana






















2 comments:

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

huwaaaa...tue laaaa rugi tak pegiiii...
mase tue i bru je sampai oz...if tau i postpone kejap...hahahha

yaNa MaLeK said...

LV : hahhaha walaupun event ni best tapiiii gi OZ lagi syiokkkkk babe :D