Monday, March 8, 2010

Threading

Ada sesapa x yang dah penah buat threading?

sakit x and how long it will last?

i'm thinking of doing for the 1st time.. nak buat cket je just to kemas kan my eyebrows

suggest tempat yang ok as i read few reviews kalo xbtol nti jadi infections..ohhh nooo


8 comments:

Aida Narina said...

Hye yana, i pernah buat. Dah dua kali. First time, i buat untuk eyebrows je, and it hurt. Hahaha! Maybe sebab area tu kan kulit nipis je..Then the second time buat untuk eyebrows and bahagian misai itu :p Second time pun sakit juga. Hehehe, but no worries, sakit tu will last for a few minutes je. But the result was fantastic :)

I tak boleh recommend kat mana u boleh pergi, tapi kalau ada yang good review, then that's the right one sebab kalau orang tu pandai buat, kita tak akan sakit sgt :p

paij188 said...

hi,

i penah buat threading kat dubai ni la. yang buat memang pro, sakit sebab die cabut sekali bulu kening kite. tapi just found out, haram hukumnye cabut2 kening ni. dah sama mcm Yahudi plak..

just something I think you should know as a Muslim. :)

eDyth said...

hey there,

i slalu buat treading once every 2 weeks and i slalunyer buat kat my upper lips. nak buang 'misai' ni. rimas tau. hehe...

eyebrows i'm not sure becoz never done it. but what i can tell u is that memang saket buat threading. i dh buat slalu pun still rase saketnye. infections tu takde rasenye.

i buat kat ampang. u can try strip at bangsar.

yaNa MaLeK said...

aida : huhu sakit ek? tula cm takot coz area tu nipis..but beauty is pain rite..will consider it later :)

paij88: yup i know that's about that hukum..thanks akak

eDyth : selalu brape lame it will last?or once dah buat kena continously..kalo x nti serabut..i dun want that..

u buat kat ampang ktne?area tmp nurul shukor touch ek..ok x?

gO mi NaM said...

follower ke-13 berkata..hai tuan tanah

yaNa MaLeK said...

gO mi NaM : hehehe hi:)

Anonymous said...

y dont u ask ur dear friend,imah? haha

yaNa MaLeK said...

anon : tny ape?