Friday, March 26, 2010

Selamat Hari Jumaat

Yes hari ini adalah jumaat...tau agak terlambat entry ini di post but never mind it still jumaat kan...so tadi had lunch with my UKM friends...they are my long lost friends back in uni..my classmates to be exact :P
So, we planned to have lunch today since Friday prayer break its long enough for us to catch up things together..we settled down at Johnny's Alamanda...we had great time together...laughing none stop..xkire all the lawaks that we make with the waiter...hahahhha kesian dia kena layan kitorang....yup one of us ibu beranak satu ok...tapi itu tidak menjadi masalah kepada kami..wah ayat skema ok...abaikan hahahha...

No pictures included since we all busy eating, gossiping, laughing like nobody business..macam kedai tu kitorang punya...yelah dah lama kan xgelak-gelak macam zaman muda-muda ( yelah skng dah start pakai cream anti-ageing..LOL) teringat zaman dulu-dulu yang skip class and we all went to mines (i guess??!!?!) to watch muvie...nasib la all of us got great marks in our exams..alhamdullillah...
azza, nad next time kite gi makan-makan lagi ok...i batuk (suara sudah jadi pondan gitu) so next time we should get ice cream included in our agenda tau...

FRIENDS : D

HAVE A NICE WEEKENDS

footnote : misi pencarian masih diteruskan untuk minggu ini dan seterusnya sehingga berjumpa apa yang berkenan di hati...

2 comments:

d.O.n.A.t said...

best jumpe korang dua.. next time kite dating lagi.. aku bawak korang gi karok.. make sure suara ada... yana jgn batuk tau..

gbr ms amik couch tu ada.. nti aku upload..

paij188 said...

we just had our weekend yesterday. good weekend.

check out the entry,

http://ummitini.blogspot.com/2010/03/our-dubai-weekend.html