Wednesday, March 10, 2010

I'm Going to the Gatsby Deodorant Street Fair


Last week got email from Nuffnang, subject SULIT-PROJEK EMPAT RATUS....fuyoo i was like WHAT?!?!?! plus excited coz it's time for me to join any events related to Nuffnang...and get to know more bloggers as they are gathering all 400 bloggers in this event...after checking the date, luckily i'm available to join...at that time i was wondering what is the project that nuffnang was going on..but the email was soo cute :P
"Email ini tidak akan meletup" ...hehehhe ala-ala mission impossible kan...

What is the Projek 400??

It's all about this




GATSBY DEODORANT STREET FAIR

Date : 17 April 2010 (Satuday)

Time : 10 am until 5 pm

Venue : Ruang Legar, Ground Floor Berjaya Times Square, KL


Apa yang menarik dekat Gatsby Deodorant Street Fair ni? there are lots of games and activities on the day itself. All the games adalah yang simple yet interesting that can be participated by all...contohnya game yang seringkas membaling getah hinggalah ke aksi-aksi yang melucukan dan menggelikan hati seperti bergusti sumo dalam beg udara oleh para peserta dan macam-macam permainan yang menarik lagi...i wish they also have permainan yang selalu kita main masa zaman kanak-kanak dulu like nenek kebayan mencari cucu but digantikan dengan mencari deodorant gatsby sambil tutup mata...sure gelak xhingat sebab tengok gelagat peserta yang meraba-raba dan jalan ke hulu-hilir mencari deodorant gatsby...LOL

Bila ada game and activiti of cos la ada hadiah untuk dimenangi...who doesn't like prizes kan..kalo boleh nak menang every time je masuk contest or lucky draw...it's one of the centre attraction in every events..thus everyone is looking forward to it rite??heheheh...Bagi yang menyertai permainan ini akan memenangi mata dan anda boleh menebus mata ganjaran yang terkumpul dengan barangan menarik dari Gatsby!!!!!

Selain itu, semua peserta yang terlibat dan mengambil bahagian dalam permainan layak untuk menyertai cabutan bertuah...yes u read me ...LUCKY DRAW....kalo events yang dibuat oleh Nuffnang sure hadiah yang menarik dan berbaloi kalo menyertainya.. Antara hadiah-hadiah yang bakal dimenangi melalui lucky draw tersebut adalah barangan elektronik, komputer, telefon bimbit, dan baucar tunai berjumlah lebih dari RM 15,000!!!!!!!

So apa tunggu lagi..

JOM RAMAI-RAMAI KITA DATANG MERIAHKAN
GATSBY DEODORANT STREET FAIR

WHAT?!?!?!?! macam mana nak gi Times Square....EASY!!!!! u can go by public transport or u can drive there

ok let me tell u how...

Melalui KL Monorail
- Naik dari stesen KL Sentral ke Stesen Imbi
- Stesen Imbi terletak betul-betul dihadapan Berjaya Times Square

Melalui LRT
- Naik Putra LRT dari KL Sentral ke Stesen Masjid Jamek
- Tukar ke STAR LRT di Masjid Jamek ke Stesen Hang Tuah
- Berjalan sedikit ke Berjaya Times Square

Melalui Kereta/Teksi
- Refer map dibawah


Untuk maklumat lanjut boleh layari http://www.gatsby.com/streetfair. Di site ini juga, terdapat banyak online games yang menarik di mana pemenang mingguan akan mendapat 2 tiket jemputan ke Gatsby Deodorant Street Fair.. Jom ajak semua mak,ayah, kakak, abang, adik, sedara mara, atuk, nenek, kawan-kawan dan senang cerita semua kaum kerabat datang ke Berjaya Times Square berjumpa kami disana bagi berkenalan mengeratkan silaturrahim disamping memenangi pelbagai hadiah menarik...

Gatsby Deodorant Street Fair adalah program komuniti Nuffnang yang terbesar di Malaysia di mana dijangkakan lebih 500 orang penulis blog bakal berkumpul dan berada di sana.




No comments: