Friday, February 19, 2010

Connectionless


huhuhuu i miss blogging soo much but i've admit that my memory card have problem..dunno why coz i can take pic and view it in my camera but when i try to transfer to computer an error occur...'folder empty'..aiyakkkk sangat tensen gitu...dah la banyak pic dalam tu..anyone penah ada problem cmni x? and what do u do to solve it..i xkesah if the memory card rosak or ape but i sooo want the pic inside it...ada cara x nak retrieve that pic..helppppp me guys!!!!! plus i don't have lappy with me sbbnye my previous lappy beyond repair...currently i'm using my bro's lappy but sudah diangkut ke tempat kerja nya di tanjung pelepas tu...so now i'm lappy-less (ade ke word gitu?!?!).. i want a new lappy puhlesssss...u know who u r...heheheh

ehehhe kalo nak list banyak lak wishlist yang nak this year...new digital camera, lappy,new phone(iphone or blackberry), purse yang matching with my new SSssSSs...rahsia dulu, diving,holidays...and the list goes ...hahhahaha

ya ALLAH murahkan la rezeki ku...aminnn....mane tau leh li bag lagi..:)

3 comments:

paij188 said...

hey, atleast u have something to write kan? hope ur lappy cepat2 elok kay! take care!

Aning said...

tumpang lalu.. baru dpt ur blog url from fb..

weh, bile mini la murah skrg.. mini dell promo rm999 aja.. but, buat programming tak ble la.. space kecik >,<
digital camera out-of-date.. simpan duit beli SLR, hahaha.. Canon 1000D baru rm1799 (aku pon tgh simpan duit skrg) nnt ade promo kat canon aku bgtau ek~~
kalo dah ade mini, tak yah iphone/BB la.. hehe.. Purse aku suke Guess, tp lately Liz Clairborne pon cantik gak.. gi survey kat Pavillion~~ (membantu ko tak? hehe)

Babe, let's keep in touch ya!

yaNa MaLeK said...

paij188 : tula kak..hehehe btw my memory card dah recover..driver problem..yeay soo happy coz ada dh pix..but kena cr time nak blog lak..i love to read ur blog..

aning : haa aning ko rupenye..sure ly we can get in touch.. hahha aku xtau pon ko dah kawin ek..congrats..wishlists aku tu tgh berpk2 lagi..mini tu ok la..hehehe will forward to it soon:)