Monday, January 25, 2010

Haaa...sape DRIVER tu????


tengok la sape DRIVER tu???

......
....
...
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.

..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.

hehehe jangan marah ok...i at first surprise ye kawan-kawan tgk...coz the driver park beside my car. ada 2 tau dalam car tu...satu yang ni the driver and another one ada kt seat belakang...owner kereta ni xde masa i snap the pix..of coz la xde kalo ada sure xamik kan..hahahha...pada i sure sangat comel owner car ni but macam pelik..mybe the teddy bears tu jadi guardion for the car...haaa lupe nak cakap i rasa la kan owner this car is a GUY...coz i saw male shirts and jacket..kereta sport ok..

to the owner of this car...u are soo cute lorrr...hehhehe

p.s : this is not my first time i saw this coz my neighbour pon ada cmni gak..lagi la plak he claim that all the teddy bears and hello kitty was her son and daughter..at first i didn't believe it until datang beraya i tgk sendiri yang diorang(the bears sume ada bilik plus they are watching tv)..gosh..creepy kan...wink wink

2 comments:

Razif said...

sian blog ko, xdak org komen. bear tu ade driving lesen x?

yaNa MaLeK said...

razif: hahhaha xpe mmg aku xsuh komen...