Tuesday, September 15, 2009

Entri Makan Part 2

OLLA gorgeous
lama dah xupdate, disebabkan di office kenapa tah xleh bukak..huhu mybe sudah diblock..hampagas tul sapa yang block tu..dtambah dengan kerja yang banyak makin bertambah la tahap kedewaan kebosanan nye..
semua orang dok sibuk shopping raya, tp i dok relax jek..satu ape pon xli lagi ni..eh lupe lak kasut raya dah beli..hehe baju raya plak pakai yang beli n tempah kt Vietnam aritu jek..tudung raya dah wat site visit ke Ariani tapi disebabkan ramai sangat orang, niat membeli haruslah pudar..mungkin akan lawat pada time rehat hari jumaat di bangi..tu pon kalo rajin..huhuhu
seperti yang kita sedia maklum bulan puasa ni adalah bulan untuk menguruskan badan disamping menambah pahala dengan melakukan amal ibadah..as for me...huhu berat makin menaik..dan wat senaman dengan pergi sembahyang terawih lagi...ish xleh jadi ni..badan harus maintain untuk pakai kebaya..hehehhe..yes kebaya harus menjadi ukurun..bila dah xmuat mula lah menggelabah..aiseh cmni la gurl..harus jaga badan di kala masih anak dara..mak dara pon apa kurang nya..still meletops..
ok ni la aktiviti i makan and makan..
Venue : Al MArjan, KLCC
 
  
  
  
kambing panggang yang di dalam nya ada nasi...sedap woooo

 
1st time makan kambing dengan banyak
 
persian sweet rice..rasa cm beras lembik...
mushroom soup
 
milk with rose water..rasa mcm minum air rose..wangi jek
 
posing jangan xposing
 
  
last but not least..i got from...jeng jeng..chocolate
it was my 1st time dine here...the food was sooo delicious n the ambience was very nice very relaxing..the service n the people was very kind n friendly..
so i would suggest u to go there n give it a try...
buffet : RM 68/person
THANKS 'U'
p.s : nti kte gi makan lagi ek..pastu kena senam nti comel cmne..hehhehe
 
 

No comments: