Wednesday, August 26, 2009

Bad Day!!!!

huhuhu today is my BAD DAY
firstly sampai je opis terus ditimbuni dengan kerja yang banyak n urgent sampai i xde masa nak review all my fav blogs
telefon opis asyik berdering dengan user with problems yang remeh-remeh..password lupe la, email xleh bukak sebab masukkan username salah etc
pastu nak settlekan online registration plus kerja ad hoc lagi xkira lagi monitoring..huish pening..
nak dijadikan cerita, time balik adalah waktu paling best sekali...or should i say relax cket coz away from the office rite..
so sharp pukul 4.50pm i terus siap-siap gi solat Asar..my target 5pm terus clock-out n chow balik..u knoe la kan time bulan pose jam memang xhingat...
then i rushed to the parking lot(basement) start enjin trus shoot out..on my way queueing keluar dari basement, tingkap i xleh tutup laak..dah la nak ujan..geap jek...i rilek lagi dengan harapan sempat la sampai umah before ujan..sebenarnya nak sedap kan hati sendiri..hehehe
on may way back..jam xusah kira laa suddenly ujan turun dengan lebatnya..i dengan tingkap xleh bukak,terkapai-kapai nak cari plastik or paper yang leh cover..unfortunately xde apa-apa pon just a piece of cloth..so i reda je laa..xbaik marah-marah bulan pose..sabar je ok..kira today i mandi ujan laa..siap orang dalam kete sebelah tgk n pelik kan coz i amik cloth tadi lap-lap kete i,siap perah lagi kain tu bgi kering..xyah ckp la kena splash ar dengan kete sebelah..imagine dari putrajaya ke kl berhujan..sama cm i naik moto la kan..basah kuyub gitu..xpe sekali sekala mandi ujan
SABAR JE LA YANA Oii...
yes semua yang berlaku mesti ada hikmah nya...
i straight away to the workshop, thinking nak fix the window but after asking the mechanic what's the problem..he said it is becoz of the switch..cost RM150 n need to order first..huh i've decided to pass not becoz of the amount that i need to pay, somehow it still need to be fixed..but coz it's time to break fast..so i rushed back home, sambil tu melencong sat kt bazaar ramadhan..
dah beberapa hari craving for Ayam Golek..n today i got it..peh nyum nyum sedapnya..alhamdullilah kenyang sudah..plus i got 2 bungkus air..air kelapa n air cincau..
 
ayam golek yang yours truly mengidam tu...
 air free
TQ abang ayam golek n akak air..semoga murah rezeki kamu hendaknya..AMINNN
 

No comments: