Thursday, July 9, 2009

Kes Hilang Ingatan Sementara...nauzubillah


Argghh...what's happening to me to day????

dari pagi nak pegi keje sampai la ke office cm blur jek..kenapa ek..=P

1 Case :

i forgot to bring my camera along and telekung br beli dari auntie my intention konun nye nak tunjuk kt someone..*****.bought all the way from Vietnam..jauh tu...unfortunately tertinggal.. i realized when i'm on the way to the office..gerammmm...so maksudnya after keje kena la balik umah dolu since kami dah janji to have dinner together..i dah prepare the nite before semuanye...telekung dah masukkan dalam paper bag n letak tepi bag..camera pulak i inside the paper bagg also...macam mana leh terlupa ni..aisehhh...boleh di maafkan lgi n igt isu ilang ingatan stopped smpi situ je....wait till the 2nd thing happened..lagi parah..


2nd Case :

br je belaku tadi di office jam 3.30 pm...i dah prepare surat semua n nak hantar ke admin utk diproses..tapi i singgah bilik bos kejap untuk copy another sheet that i need to make my report..pastu i pegi la photocopy the sheet, masa tu ramai laa bdak2 admin tengah buat kerja semua.. i potong queue jap coz rushing nk gi solat..after settle photocopy trus gi admin to hand in the letter. suddenly i realized sumthing missing..gosh i missed the letter(dalam hati..mane aku letak surat tu..rasenya dah amik semua td) trus ape lagi "menggagau" cari sume tmpt yg i singgah td..mtk tolong bdak2 admin tu crikan sume...i ke hulu dan ke hilir(read: mcm jururawat..tingat ms di hostel sorang warden marah kitorg jalan2 tepi korridor) lol...last-last i br teringat yg surat tu dah hantar before adoyai sah ni mmg kes short -term memory lost..bile dah bgtau bdak2 admin, dorang pakat gelak jek..(mesti dlam hati...napela officer ni pelik2)


So tu la ceritanya untuk arini ni...hopefully kes mcm ni setakat sini je la..malu beb kena gelak...^_^





3 comments:

reena said...

Hehe. Terminum/makan air/makanan yang ada semut kot?

Eh, u keja gov eh? Kat mana?

reena said...

Ehhhh..jap jappppp. I kenal u tak? Kita penah jumpa tak before this? Yang ingat u pernah komen kat blog i. Tapi before that kita pernah jumpa/contact tak? Ishkkk..I rasa cam pernah (I pun teruk sangat ingatan ni. Makin tua, makin menjadi. Huhu)

yaNa MaLeK said...

reena : yup kte penah jmpe face 2 face n contact kt alamanda.. i'm the one yg beli ur tie rack 2...aah i keje govt area Parcel E